FIG FOOD & GYM BAR

FIG FOOD & GYM BAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 18 beoordelingen
31 okt 2019 om 17:58 Bitterballen waren niet echt gaar of krokant en vielen half uit elkaar. Friet was slap. Taartje was wel heel lekker.
20 okt 2019 om 12:47 Het concept is leuk (relatief gezond eten bestellen), maar er valt veel te verbeteren. Het bestelde drinken waren ze vergeten. De zoete aardappel friet was slap en koud.
9 okt 2019 om 13:24 Het ei in de shashuka was bedorven.
20 sep 2019 om 10:33 De bestelling was een half uur te laat, maar het eten was HEEL lekker. Vers, fris, lekker en zeker genoeg. Vooral fan van de dip bij de watermeloen-friet. Erg verslavend, ik heb het bakje zitten uitlikken...
12 sep 2019 om 18:40 The Shakshkuka was fantastic, thank you! :)
9 sep 2019 om 21:42 Ik wordt heel blij van jullie (gezonde en lekkere) eten!
4 aug 2019 om 19:34 Het eten viel helaas enorm tegen. De porties waren veel te klein voor wat je ervoor betaald en het was best smaakloos. Wij hadden de salade met zoete aardappel en rode biet. Jammer, want het leek ons een fijn restaurant om iets gezonds te bestellen!
2 aug 2019 om 23:42 Erg lekker avond eten, helaas niet vermeld dat de curry best heel pittig is (enigszins logisch, maar toch fijn als het vermeld staat). Gezien maag klachten heb ik er niet veel kunnen eten helaas.
31 jul 2019 om 21:57 Erg kleine portie voor 14 euro
30 jul 2019 om 20:12 The portion size was so small!!
28 jul 2019 om 20:07 Leuke recepten en prima te eten, maar ben het wel eens met wat veel anderen ook zeggen: erg weinig voor je geld. Daarnaast vond ik ook dat er te veel olie zat op de pasta.
25 jul 2019 om 8:47 Het eten was best lekker, maar het was wel echt heel erg weinig voor dat geld. Ik ben uiteindelijk nog naar de AH gegaan om een pizza te halen.