FIG FOOD & GYM BAR

FIG FOOD & GYM BAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 20 beoordelingen
26 dec 2019 om 21:57 Lekker, gezond maar wel prijzig. Shakshuka was op smaak, ruime portie en goed gebakken. Helaas brood niet apart dus zompig. Sapjes waren super lekker maar erg klein voor t geld. Prijzig maar prima.
15 dec 2019 om 13:56 Heerlijke peanut power bowl (mijn favo) en goed verpakt (yoghurt apart van de overige ingrediënten). Snelle bezorgen en lieve persoonlijke boodschap op de tas! Ik ben absoluut een Fig fan!
31 okt 2019 om 17:58 Bitterballen waren niet echt gaar of krokant en vielen half uit elkaar. Friet was slap. Taartje was wel heel lekker.
20 okt 2019 om 12:47 Het concept is leuk (relatief gezond eten bestellen), maar er valt veel te verbeteren. Het bestelde drinken waren ze vergeten. De zoete aardappel friet was slap en koud.
9 okt 2019 om 13:24 Het ei in de shashuka was bedorven.
20 sep 2019 om 10:33 De bestelling was een half uur te laat, maar het eten was HEEL lekker. Vers, fris, lekker en zeker genoeg. Vooral fan van de dip bij de watermeloen-friet. Erg verslavend, ik heb het bakje zitten uitlikken...
12 sep 2019 om 18:40 The Shakshkuka was fantastic, thank you! :)
9 sep 2019 om 21:42 Ik wordt heel blij van jullie (gezonde en lekkere) eten!
4 aug 2019 om 19:34 Het eten viel helaas enorm tegen. De porties waren veel te klein voor wat je ervoor betaald en het was best smaakloos. Wij hadden de salade met zoete aardappel en rode biet. Jammer, want het leek ons een fijn restaurant om iets gezonds te bestellen!
2 aug 2019 om 23:42 Erg lekker avond eten, helaas niet vermeld dat de curry best heel pittig is (enigszins logisch, maar toch fijn als het vermeld staat). Gezien maag klachten heb ik er niet veel kunnen eten helaas.
31 jul 2019 om 21:57 Erg kleine portie voor 14 euro
30 jul 2019 om 20:12 The portion size was so small!!